ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ & ΕΡΓΑ

3/12/2012
Eργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Το "Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας" έχει σκοπό την προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας ανάμεσα στο φοιτητικό πληθυσμό του πανεπιστημίου και τους νέους ανθρώπους γενικότερα.

23/11/2012
Βράβευση της ιστοσελίδας Medevents.gr

Βράβευση της ιστοσελίδας Medevents.gr από τον Συνδέσμο. Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων HATTA.

16/11/2012
Φροντίδα στο Σακχαρώδη Διαβήτη :: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα

Το πληροφοριακό site για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΜΠΣ) με τίτλο «Φροντίδα στο Σακχαρώδη Διαβήτη» του τμήματος Νοσηλευτικής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

5/11/2012
Web εφαρμογή με τα πρακτικά του 32ου ΠΟΣ

Η web εφαρμογή για το 32ο ΠΟΣ δίνει τη δυνατότητα για γρήγορη πλοήγηση και αναζήτηση μέσα στα πρακτικά του συνεδρίου

5/11/2012
E-cardio :: Ελληνικό Ινστιτούτο Καρδιαγγειακών νοσημάτων

Ο ιστοτόπος αποτελεί την επίσημη διαδικτυακή παρουσία του ιδρύματος με την επωνυμία «Ελληνικό Ινστιτούτο Καρδιαγγειακών Νοσημάτων» - αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

22/10/2012
Μαξίμ - Καλτσίδης Α.Ε.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΜΑΞΙΜ - ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. είναι B2B και επίσης έχει διασύνδεση με το ERP τους, το Momentum της εταιρίας ΛΟΓΙΣΜΟΣ Α.Ε. .

15/10/2012
POLIS Convention Center

Είναι έτοιμο το νέο site του POLIS Convention Center με μία αισθητική ανανέωση δίνοντας του έναν φρέσκο και μοντέρνο αέρα.

1/10/2012
Εφαρμογή jLink

Η διαδικτυακή εφαρμογή είναι ένα online σύστημα chat μεταξύ γιατρών με σκοπό την παροχή συμβουλών κ απαντήσεων από ειδικούς γιατρούς

1/10/2012
Αιρετός :: Τα πάντα για την αυτοδιοίκηση

Η ηλεκτρονική αυτοδιοίκηση (e-aftodioikisi.gr) αναβαθμίστηκε και έγινε airetos.gr. Έγινα μία ανανέωση στο design του site δίνοντας ένα πιο φρέσκο και μοντέρνο αέρα.

17/9/2012
Livemedia.gr

Το νέο site του Livemedia κατασκευάστηκε με πολύ μεράκι και προσπάθεια. Χρησιμοποιήσαμε σύγχρονες τεχνολογίες, όπως HTML5 και CSS3, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

14/9/2012
Μ.Α.Ζ.Ι. Κοινωνικό Παντοπωλείο

Το"Μ.Α.Ζ.Ι. Κοινωνικό Παντοπωλείο" είναι μία αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Το site έχει μία απλή κ λιτή σχεδίαση, και υπάρχει διασύνδεση με YouTube, Flickr και Google Docs. Η εταιρία...

10/9/2012
Απόστολος Ν. Ευθυμιάδης

Το προσωπικό site του Απόστολου Ν. Ευθυμιάδη, Καθηγητή καρδιολολογίας στο Α.Π.Θ. μέσα από το οποίο κάνει μία παρουσίαση του έργου του και τις δραστηριότητες του στον ιατρικό χώρο.